Sådan hjælper du dine bedsteforældre med sociale medier

Annonce

Ofte kan det virke besværligt, at kommunikere med sine bedsteforældre. Afhængigt af deres elektroniske evner, er det sandsynligt at du er nødt til at ringe til dem på den gammeldags måde, for at kommunikere med dem. Dog er der ikke noget bedsteforældre nyder mere, end at høre hvordan deres børn og børnebørn har det. Tror du at dine bedsteforældre vil have gavn af at komme på sociale medier, og har du brug for råd til hvordan de kan lære at bruge det, kan du læse med i denne artikel.

Vælg produkter for nybegyndere

Første skridt for dine bedsteforældre, hvis de ønsker at benytte sig af sociale medier, er at vælge produkter der passer til deres behov. Måske ønsker du selv at bruge en innovativ mobiltelefon fra det nyeste samsung, men hvis dine bedsteforældre ikke er ferme til elektronik, er det vigtigt at købe produkter som har et simpelt og overskueligt design. Ofte tilbyder firmaer smartphones og computere, som er designet til nybegyndere.

Afsæt godt med tid

Hvis du ønsker at lære dine bedste forældre hvordan de bruger sociale medier, både for deres egen skyld og for din, er det vigtigt at du afsætter nok tid af til at lære dem det. Hvis man kun sætter sig ned i fem minutter, risikerer man at de ikke forstår det, og at de derfor ender med at give op. Det er derfor vigtigt at du afsætter tid til at lære dine bedsteforældre at bruge sociale medier, så de når at forstå det helt. I tilfælde af at noget skulle gå galt, er det vigtigt at have tid, til at kunne genkalde eventuelle fejlslettede filer.

Lad dem have det i hånden

Når man skal noget nyt, er en vigtig indlæringsteknik, selv at have det i hånden. Det er derfor vigtigt, at du fra start, selv lader dine bedsteforældre have deres smartphone eller computer i hånden. Derudover kan du tage det skridt for skridt. Det kan være en god idé, at skrive deres login og kodeord ned på et separat stykke papir, så de altid kan finde det. Når i har lavet en konto på de ønskede sociale medier, kan du med fordel vise dine bedsteforældre, de fordele der er ved det. For dem kan sociale medier være en nem måde, at følge med i deres børn og børnebørns hverdage. Hvis dem derfor, hvorhenne de finder det, som de ønsker at bruge deres konto til.

Udgivet i Uncategorized

Det siger eksperterne

På Download.dk udtaler software-eksperten: "Dette program kan praktisk taget genskabe alt, er let og bruge og den gratis scanning giver et flot overblik over ens muligheder, inden man beslutter sig for et evt. køb heraf. En varm anbefaling af Stellar Windows Data Recovery fra Download.dk.".På DLC.dk har de anmeldt Stellar Windows Data Recovery, hvor de udtaler: "Uden tvivl et af de bedste programmer i genren, som vi har testet her på DLC.dk".

Kompatibel med Chrome, Firefox og Explorer