Sådan optimerer du din hjemmeside

Annonce

Vi kender det alle. Hvem ønsker ikke at have den mest foretrukne hjemmeside, når der bliver søgt på Google? Derfor får du her en guide til, hvordan du får din hjemmeside i toppen af Googles søgefelt.

Søgemaskineoptimering (SEO)

I dag er SEO ofte et ord, der bliver slynget rundt i forskellige virksomheder, når de ønsker at optimere deres hjemmeside. Når du arbejder med SEO, arbejder du med brugen af ord som der ofte bliver søgt på i Google. Derfor kan det være en fordel at udvælge nogle specifikke ord, der er relevante for dig, hvorefter du kan søge på ordene i søgemaskinen. Google fortæller dig hvor mange resultater der er, når du søger på et enkelt ord, og disse resultater skal du tage med dig videre i dit arbejde, når du optimerer din hjemmeside. De ord med flest resultater er nemlig også de ord, som der bliver søgt allermest på. Læs mere om SEO her og få et større overblik over hvordan du bruger det mest optimalt.

Byg broer med links

Et andet ord, som også bliver anvendt i daglig tale hos virksomheder, der ønsker at optimere deres hjemmesider, er linkbuilding. Linkbuilding betyder, at du tilføjer interne eller eksterne links på din hjemmeside, der er med til at få hjemmesiden højere op på Google. Så når du har valgt de rigtige ord, der øger mængden af resultaterne, så bruger du linkbuilding til at sikre dig, at du får din hjemmeside øverst, når der bliver søgt på dine udvalgte ord. Når du bruger linkbuilding skal du være opmærksom på ikke at henvise til ulovlige reklamer eller sponsoreret indlæg. Du kan læse mere om ulovlig reklamation og retningslinjer for sponsoreret indlæg på https://www.forbrugerombudsmanden.dk/.

Pas på din data

Stort set alle kender til at miste data på ens computer. Når du skal optimere din hjemmeside, så har du måske både udkast til indhold og planer liggende på din computer. Derfor er det vigtigt, at du gemme din data steder, hvor du kan være sikker på ikke at miste det. Læs mere her og få tre gode råd til hvordan du undgår at miste din vigtige data.

Udgivet i Blog
Kompatibel med Chrome, Firefox og Explorer