Undgå at miste dine filer

Annonce

Du kender den gennemborende frygt for at miste materiale, filer og billeder fra din computer. Frygten kan komme af flere grunde. Den kan opstå op til en eksamenssituation, hvor du har brug for alle dine filer. Det kan være du vil mindes en afdød, som du har mange vigtige billeder af. Det kan også være at din computer er hele din arbejdsplads og at du derfor er afhængig af alt det materiale, som din computer indeholder. Læs med herunder og lær, hvordan du undgår at miste dine filer.

Gem altid løbende

Du har hørt det et utal af gange før, men det er udelukkende også kun fordi det er yderst relevant. Det er hovedregel nummer ét. Sidder du under en eksamen, som varer seks timer, så vil du hade dig selv for, at du i den femte time mister alt du har skrevet og må starte helt forfra. Hvis du løbende gemmer det dokument, som du skriver i, så undgår du at miste alt du har skrevet, men skal måske blot følge op. Det kan ligeledes være du skriver et blogindlæg til https://www.180grader.dk/ og ikke kan finde den sammen intensitet frem på skrift, som før. Så er det vigtigt at gemme løbende.

Køb en harddisk

Dette har du også hørt før og heller ej uden grund. Specielt din mor har brug for at købe en harddisk. Hun tager minimum trehundrede billeder til nytår, men også til alle andre familie-relaterede sammenhænge i løbet af året. Disse billeder er minder og har stor værdi for hende, som ikke ser familien samlet så ofte. Derfor skal hun købe sig en harddisk, hvor hun løbende kan lægge alle billederne over på, således de ikke alle forsvinder, hvis uheldet skulle være ude og computeren død. Du kan købe harddisks med forskellige kapaciteter, så køb derfor en, hvor der er god plads, så denne ikke skal blive undskyldning for ikke at sikre billederne.

Kend til de rette programmer

Er uheldet ude og du har mistet samtlige filer på din computer, så kan du hurtigt blive overophedet og frustreret, men tag det helt roligt. Med teknologiens fremgang og udbredelse, er alt næsten blevet muligt. Derfor er det også muligt at kunne gendanne tabte filer. Du kan læse lige her, hvordan du genskaber dine slettede filer. Du kan med Stellar Windows data recovery genskabe alt fra slettede e-mails til større filer. Det er muligt at prøve programmet gratis i en periode for at se, om programmet er noget for dig. Endvidere er programmet lavet af dygtige mennesker, som har stor viden indenfor området. Når filer går tabt, er det ikke uvæsentligt, hvornår de forsøges, genskabte igen. Det er derfor godt at have programmet, som kan løse problemet så snart det opstår ikke flere timer efter at det er blevet for sent.

Udgivet i Blog
Kompatibel med Chrome, Firefox og Explorer