Kundeservice og kontakt

Stellar Windows Data Recovery er en fuldendt løsning til at genskabe data og hele partitioner på Windows-systemer med. Det er let at bruge og skulle du alligevel have brug for hjælp, så se vores danske guide til genskabelse af tabt data her. Herunder finder du de primære egenskaber af Stellar Windows Data Recovery, som du kan downloade en gratis prøveversion af her.

Genskabelse af drev og data
Denne software er designet til at genskabe ellers tabte filer, så som billeder, dokumenter m.v. på Windows-computere. Med dette program installeret, kan du løse praktisk talt alle typer af tab af data, inklusiv formatering udført ved en fejl, korrupte harddiske og fejlagtig sletning af filer. Programmet er en ultimativ løsning til genskabelse af data og det virker bedre end lignende programmer når det kommer til at genskabe og reparere korrupte drev og filer. Af filsystemer understøttes FAT, NTFS og ExFAT (drev såvel som enkelte volumer).

Genskabelse af tabte partitioner
Stellar Windows Data Recovery fungerer fantastisk når det kommer til genskabelse af partitioner, som ellers ser ud til at være forsvundet som et dug for solen. Dette ligegyldigt om det er pga. en forkert partitionering, en fejlagtig sletning, at den er manglende eller simpelthen bare er crashet. Med dette program kan du let søge efter disse volumer og få adgang til din data igen. Når du har fundet frem til den manglende volume, så kan du igangsætte genskabelsen af data og frit vælge, hvordan dette skal foregå under “Drive Recovery” funktionen. Skulle Stellar Windows Data Recovery ikke finde din volume i første forsøg, så forsøg dig med “Raw Recovery”, som kontrollerer hele den fysiske disk for data (læs mere herunder).

Raw Recovery
Programmet indeholder denne funktion, som plan B. Skulle det ikke finde det data, som du leder efter i første forsøg, så kan man forsøge sig med Raw Recovery. Dette er en mere avanceret egenskab i programmet, der søger hele harddisken rigtig grundigt igennem. Dette sker baseret på fil-signaturer og det lader dig genskabe næsten alt slags data, også selvom det er hårdt medtaget. Du kan med denne funktion også scanne USB diske, SSD kort og andre eksterne enheder. I funktionen finder du også mulighed for at præcisere søgninger samt mulighed for indeksering vha. redigering af headers.

Genskab billeder og multimedia
Med denne funktion kan du scanne harddiske, SSD kort m.v. specifikt for fotos, videoer, film og lignende multimedia-filer. Med understøttelse af en lang række af billed, lyd -og videofiler fungerer denne funktion rigtig godt, hvilken type af kamera, harddisk, hukommelseskort eller ekstern lagringsenhed der end måtte være tale om.

Genskabelse af data fra CD, DVD, Blu-ray m.v.
Stellar Windows Data Recovery har en smart funktion indbygget, hvis du er ude efter at genskabe data fra skadede diske (CD-ROM, CD-RW, DVD og DVD-RW). Det kan nemlig genskabe den data, der måtte være derpå, selv fra skadede tracks og sektorer uden at det påvirker kvaliteten af dataen eller medfører yderligere skade på disken. Alle typer af diske understøttes (CD’er, DVD’er, HD DVD’er, Blu-ray) ligegyldigt om de er brændt på en Windows, Mac, Linux eller UNIX-maskine. En forudsætning for at dette kan lade sig gøre er dog, at Windows kan finde disken, når du sætter den i din maskine.

Genskab tabte og slettede e-mails
Denne del af Stellar Windows Data Recovery lader dig få e-mails frem igen, som ellers var blevet slettet. Men ikke bare mailen selv. Vedhæftninger, aftaler i din kalender m.v. kan også findes frem igen. Denne egenskab fungerer med Microsoft Outlook og Outlook Express. Da hele datafilen genskabes, behøver du heller ikke bekymre dig for, om formateringen på alle dine mails ændres o.l. Alt bliver genskabt præcis som det var af Stellar Windows Data Recovery. Du kan dog også vælge at genskabe enkelte e-mails eller mapper. Når du har besluttet dig, så kan det hele genskabes og gemmes i en helt ny PST eller DBX fil. Enkelte e-mails kan gemmes i EML eller MSG filer.

Smugkig på resultatet inden du genskaber
I Stellar Windows Data Recovery kan du også se, hvilke filer der kan genskabes, inden du sætter processen igang. Det fremvises i en klassisk træ-struktur i programmet, som kan omdannes til en struktur, som sorteres efter filtype eller efter et selv-valgt filter. Herved kan du let indeksere de fundne filer og vælge, hvilke filer som du ønsker at få et preview af i softwarens hovedvindue. Hermed kan du se, at f.eks. billeder er som du husker/ønsker dem, inden du genskaber.

Komprimer filer inden de genskabes
Med komprimerings-værktøjet i Stellar Windows Data Recovery kan du få komprimeret dine filer inden du genskaber dem. Dette vil spare en masse plads på den enhed, hvorpå du vælger at genskabe dataen.

Det var hovedegenskaberne i Stellar Windows Data Recovery. Hertil kommer der fire lidt mere avancerede funktioner, som mange dog vil kunne få glæde af:

SMART
Denne funktion giver dig en masse generel information omkring din harddisk, samt omkring enkelte volumer og SMART features på denne.

Opstartsdisk til dit system
Stellar Windows Data Recovery lader dig få adgang til din data igen, selv når systemet ikke længere kan opstartes. Dette sker vha. en opstartsdisk, som dit system opstartes vha. i stedet for via din Master Boot Record. Herefter kan data reddes og måske kan systemet repareres ligeså.

Tag et komplet billede af din harddisk
Dette er en rigtig smart funktion, der i praksis lader dig tage en komplet kopi af hele din harddisk. Dette kan f.eks. bruges som en komplet backup. Med andre ord, så kan Stellar Windows Data Recovery faktisk erstatte et seperat program til backup.

Kloning af harddiske
En anden smart funktion, der ligner den forrige lidt. Dog er den tunet lidt, så du let kan lave og flytte en komplet kopi af din harddisk og dit system over på en anden harddisk. Dermed kan du flytte alt over til en ny og f.eks. større harddisk uden noget slettes eller glemmes. Hverken system, filer eller programmer.